logo english language

Menu:

Što je novo ?

U dogovoru s poglavarstvom grada Osijeka Blues Festival pomaknut je i održavat će se od 01. 12 do 05. 12. 2008. godine....

Više...

Menu:

 

Sponzori:
  

Emisije

 

Jazz 'round the midnight

Emisija je kolaž uspješnica uradaka „Great Black Music“ umjetnosti, prilagođena širem auditoriju. Izbjegava akademski vokabular kako bi medijski bila lakše i transparentnije iščitana. Analogno tome emisija (210 dosadašnjih emisija) svake godine bilježi evidentan porast slušanosti. Potonja je koncipirana na principu suvremenih i provjerenih znanstvenih metoda te kroz tekstualno pretraživanje i tonsku elaboraciju propitkuje kroz povijesni kontekst sva relevantna ostvarenja Jazza i njemu srodnih idioma.

Radio plus 92,7 Mhz
Termin – ponedjeljkom u ponoć

 

Still got the blues

Je nova medijska muzička inačica koja je inaugurirana prije prvog međunarodnog gala blues festivala. Povratne informacije bile su više od najoptimističnijih očekivanja i shodno tome umjetnički kolegij na čelu s direktorom Albertom Krasnićem pokrenuo je redovnu radio emisiju pod gore navedenim naslovom koja je do sada emitirana 146 puta.

Radio plus 92,7 Mhz
Termin – nedjeljom u ponoć

 

U klasičnom raspoloženju

Kako su dva pethodna glazbena idioma na prečac osvojila medijski prostor redakcija je odlučila polovicom rujna prošle godine pokrenuti emisiju „U klasičnom raspoloženju“ kao medijsku ravnotežu navedenim uspješnicama. Tijekom sedam mjeseci emitirano je 27 emisija. Emisija je koncipirana kao nepretenciozno putovanje kroz prošlost ove grandiozne umjetnosti tumačeći kroz relevantne uspješnice svu veličinu i svrsishodnost klasične muzike. Ne postoji nikakav kronološki ni povjesni redoslijed već je svaka emisija trenutni izbor iz inspiracija autora, ponekad povezana s nekim povjesno značajnim datumom.

Radio plus 92,7 Mhz
Termin – utorkom u ponoć

 

Radio plus